Lowongan

WELCOME TO
Yueqing SHENGBO TOOLS CO., LTD

Supaya kanggo mesthekake kualitas produk, njlentrehake tanggung jawab saka loro supplier lan ebay kanggo kualitas produk, lan njamin kualitas barang, jaminan ngisor iki digawe:

1. Perusahaan strictly nderek ISO 9001 sistem kualitas tanggungan, GB / T14048 lan standar nasional liyane lan standar industri kanggo desain, Pabrik, pengawasan lan sawise-sales, kanggo mesthekake yen pelanggan nyedhiyani produk kualitas lan layanan sampurna.

2. Miturut tenet saka "kualitas pisanan lan layanan pisanan", barang wis dicenthang lan direkam ing saben tingkat saka review kontrak, tuku materi, desain proses, Pabrik produk kanggo pengawasan pabrik, supaya saben produk bisa dicenthang sadurunge iku godhong pabrik, supaya cathetan saka saben simpul kontrol kualitas ing produksi produk bisa dilacak lan bagéan unqualified tau bisa mili menyang panggonan sabanjuré. Ing proses, 100% saka saben produk punika qualified.

3. Awit diadegaké, perusahaan wis tansah dianggep kualitas produk minangka inti saka melu kompetisi pasar. Iku wis ditetepake sistem latihan kualitas Staff biasa, diterangno kawruh lan informasi manajemen kualitas anyar, terus-terusan nyantosani kesadaran kualitas kabeh karyawan, standarisasi prilaku dhewe, lan menthekake produksi dadi lan stabil perusahaan produk qualified.

MarketingNetwork

Quality pisanan, layanan pisanan.
Digawe ing China Menyang Donya

customer ajeni: Hello!

Matur nuwun kanggo milih kanggo tuku produk kita.


Tampilan Online Chat!