China Wire Cutter LK-22A (6 ") pabrik lan supplier | Sibo

Wire Cutter LK-22A (6 ")

Short Description:

Alat paramèter: Tembaga lan kabel aluminium bisa Cut kanggo 22mm, nanging ora bisa ngirim digunakake kanggo mbathili kabel baja lan tembaga kabel hard. Leagth: 160mm bobot: 0.19kg


Detail produk

Tags Product

Alat paramèter:
Tembaga lan kabel aluminium bisa Cut kanggo 22mm, nanging ora bisa ngirim digunakake kanggo mbathili kabel baja lan tembaga kabel hard.
Leagth: 160mm
bobot: 0.19kg


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!