Cina Kawat cutter lk-22A (6 ") pabrik jeung suppliers | Sibo

Kawat cutter lk-22A (6 ")

Pondok Description:

Alat parameter: Tambaga tur kabel aluminium bisa motong ka 22mm, tapi kudu dipake pikeun shearing kawat baja jeung tambaga kawat teuas. Leagth: 160mm beurat: 0.19kg


jéntré produk

Tags produk

Alat parameter:
Tambaga tur kabel aluminium bisa motong ka 22mm, tapi kudu dipake pikeun shearing kawat baja jeung tambaga kawat teuas.
Leagth: 160mm
beurat: 0.19kg


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!